Лице

8/3/2017

Ултимативна подмладяваща грижа на Natura Bisse

За по-млада кожа и по-свеж външен вид

Използвайки три стратегически стъпки за извайване и предефиниране на контурите на лицето, това ново изживяване ви дарява с по-плътна и здрава кожа с невероятен повдигащ ефект. Резултатите ще оставят кожата Ви да изглежда и да се чувства по-плътна, мека, по-хидратирана и с усещане, че сте готови за червен килим и прожектори. Изпробвайте подмладяващата терапия 3D Matrix на Natura Bisse при следващото ви посещение в Авантюрин и почувствайте ефекта на дълбоко освежаване и видимо по-млада кожа.

Само до края на месец август може да се възползвате от пакетното ни предложение за 3 процедури за подмладяване на лице с Venus Legacy и 3 терапии 3D Matrix на Natura Bisse на цена от 400 лв. (спестявате 230 лв.!)

    Ако чувствате, че кожата ви се нуждае от подмладяващ тласък за лятото и искате да видите видимо изглаждане без да губите време, то сега е идеалният момент да опитате нашата подмладяваща терапия от Natura Bissé. С първото използване на ексклузивната съставка, 3D Matrix, кожата ви ще получи три вида молекули колаген: микро, среднa и макро. Трите молекули са с различно тегло, за да проникнат от дълбокия към повърхностния слой на кожата. Чудотворния коктейл на 3D Matrix включва също така аминокиселини, протеогликани и хиалуронова киселина, които спомагат за укрепване на еластичността на кожата и увеличаване на производството на колаген. Кожата веднага става по-плътна.

    Използвайки три стратегически стъпки за извайване и предефиниране на контурите на лицето, това ново изживяване ви дарява с по-плътна и здрава кожа с невероятен повдигащ ефект. На първо място, Contour Optimizing Gel успокоява кожата, като Ви оставя с усещане за трептяща свежест, тъй като увеличаването на оксигенацията на клетките позволява да се попие воал от силиций в кожата. На второ място, след като лицето е забележимо повдигнато и стимулирано, се прилагат масажи с Active Face контуриращи техники. Така трите вида колаген се абсорбират в кожата, за да се стимулира естествения контур и да се намалят увисванията извън очертанията му. Трето, за да се финализира излъчването на лицето, основната интензивна маска със зелен чай, антиоксиданти и ананас ще запечата в кожата всички тези невероятни съставки,

    Резултатите ще оставят кожата Ви да изглежда и да се чувства по-плътна, мека, по-хидратирана и с усешане, че сте готови за червен килим и прожектори. Изпробвайте подмладяващата терапия 3D Matrix на Natura Bisse при следващото ви посещение в Авантюрин и почувствайте ефекта на дълбоко освежаване и видимо по-млада кожа.

   Прочетете повече за процедурите за подмладяване на лице с Venus Legacy тук.

ГАЛЕРИЯ

СПОДЕЛИ

обратно