Лице

10/16/2017

Програма за подмладено мъжко лице

За повече информация и записване на часове --> 0884 84 99 06

Ще Ви трябват само 2 месеца и ще отделяте само 2 часа и 30 минути на месец

Какво съдържа програмата за 2 месеца? 8 процедури за лице с Venus Legacy, с продължителност 25 минути, веднъж седмично и 2 процедури за почистване на лице HydraFacial, с продължителност 30 минути, веднъж месечно.

За да изглеждате както преди няколко години, трябва „само“ да последвате някои „прости“ стъпки – да спортувате редовно, да се наспивате добре, да се откажете от вредните навици, да се храните здравословно, да избягвате стреса... Да! Знаем, че не е толкова просто.

Затова в Авантюрин предлагаме нещо, което ще работи за Вас – високи технологии в областта на неинвазивната естетика и най-висок клас козметика. По-добре правилната поддръжка сега, отколкото хирургичен лифтинг после!

Какво съдържа програмата за 2 месеца?

8 процедури за лице с Venus Legacy, с продължителност 25 минути, веднъж седмично.

Venus Legacy е водеща технология в областта на подмладяващатa естетика, измествайки инвазивните процедури, с подготвителен и възстановителен период. Действието на Venus Legacy достига дълбоко до слоевете на кожата, благодарение на съчетанието на мултиполярна радиочестота, пулсиращо електромагнитно поле и VaryPulse™. По време на терапията, кожата се загрява в дълбочина с контролирана температура и апаратът работи в максимален обхват за трайна регенерация на кожата.

    От колко процедури имате нужда? В Aventurine ще Ви консултираме специално за Вашия тип кожа, ще вземем предвид нуждите и желанията по отношение на външния Ви вид и ще Ви предложим най-подходящата грижа. Най-често използваният пакет за лице Venus Legacy е 6-8 процедури веднъж седмично.

Ефектът от процедурите може да продължи над 18 месеца!

Повече за технологията Venus Legacy вижте ТУК


2 процедури за почистване на лице HydraFacial, с продължителност 30 минути, веднъж месечно.

HydraFacial е иновативна технология, която позволява дълбоко почистване на кожата с едновременно освежаващо и подмладяващо действие. Благодарение на HydraFacial можем да се сбогуваме с травмиращото ръчно почистване на лице, черните точки, бръчките, петната от слънчеви изгаряния и розацеята. HydraFacial се прилага за почистване и хидратиране в дълбочина, при белези, пигментни петна, разширени пори, торбички под очите.

    Терапията на HydraFacial се състои от 5 стъпки. При всеки етап от терапията се използват различни спираловидни дюзи. Те помагат за изглаждане на епидермиса, премахване на пигментацията и регенериране на кожата, като същевременно се пропуска овлажняващ серум. От своя страна вакуумът повишава тонуса, създава ефект на повдигане на кожата, повишава микроциркулацията и лимфния дренаж.

Повече за технологията HydraFacial вижте ТУК

 

Ще платите само 640 лв. на месец  

! Ако заплатите програмата и за двата месеца, получавате 20% отстъпка и спестявате 256 лв. !

 

Създадохме тази програма, защото житейските успехи ще са по-сладки, ако от огледалото гледа един подмладен и поддържан мъж!

За повече информация и записване на часове --> 0884 84 99 06

ГАЛЕРИЯ

СПОДЕЛИ

обратно