Лице

8/2/2017

Почистване на лице - мануална или апаратна процедура

Как да изберем процедура за почистване на лице

За много козметици мануалното почистване на порите играе главна роля в грижата за кожата. В тяхната практика отварянето на порите с пара, екстракцията на комедоните и ексфолирането на горния слой на кожата е основна част от грижата за красотата. За други специалисти екстракцията е травматичен и ненужен процес, който трябва да остане в миналото.

В дългострочен план, мануалната екстракция на порите по-скоро уврежда, отколкото допринася за здравето на кожата. Неслучайно разговорният термин за тази процедура е „изстискване“ - тя е болезнена и оставя видими следи по лицето.

    Трудно ще откриете салон за красота в модните столици – Париж, Милано и Ню Йорк, който да Ви предложи ръчно почистване на лице. Екстракцията на комедоните почиства в дълбочина, но ефектът е временен, а дърпането и натискането на кожата я изтощават и намаляват колагена и еластина в нея. 

    Така, в дългострочен план, мануалната екстракция на порите по-скоро уврежда, отколкото допринася за здравето на кожата. Неслучайно разговорният термин за тази процедура е „изстискване“ - тя е болезнена и оставя видими следи по лицето. 

    Затова в Авантюрин предлагаме терапии за почистване на лице, които да отговарят на различни предпочитания и да премахват ефективно замърсяванията на порите.

    Phytomer Skin Perfection е подходяща за тези от Вас, които биха искали почистването на лицето им да е истинско СПА преживяване. За 60 минути терапията включва почистване на грима, меко ексфолиране, 2 маски и серум, финален крем. Първата маска с водорасли детоксикира кожата, подготвя за нежно почистване на порите, реминерализира и балансира. След почистването, втората маска подобрява циркулацията,  възстанова кожата и я прави свежа и блестяща за дълго време, като стяга порите. Върху несъвършенствата се нанася специален гел, който лекува и предотвратява повторната им поява. На финала се прави масаж с хидратиращ и матиращ крем. Терапията е не само приятна и отпускаща, но и много ефективна благодарение на козметиката на Phytomer е от водещите световни брандове, когато става дума за натурални съставки, съчетани с помощта на технологии от най-висок клас. Цена: 55 лв.

    HydraFacial класическо почистване на лице е за забързаните градски хора, които искат максималния ефект от високите технологии само за 30 минути. Терапията на HydraFacial се състои от 5 стъпки. При всеки етап от терапията се използват различни спираловидни дюзи. Те помагат за изглаждане на епидермиса, премахване на пигментацията и регенериране на кожата, като същевременно се пропуска овлажняващ серум. От своя страна вакуумът повишава тонуса, създава ефект на повдигане на кожата, повишава микроциркулацията и лимфния дренаж. С патентованата Vortex технология, HydraFacial завихря почистващия серум едновременно силно и нежно към кожата и буквално измива вътрешността на порите Ви, без да травмира кожата. Лекият пилинг и серумите за детокс и подмладяване изграждат цялостната картина на почистена и обгрижена кожа. Видимо по-чиста и гладка кожа, с по-стегнати пори и запълнени бръчки. Цена: 140 лв. за 1 процедура, 360 лв. за 3 процедури, 600 лв. за 6 процедури.

    Можете да се обадите за въпроси или записване на час на телефон: 0884 84 99 06

ГАЛЕРИЯ

СПОДЕЛИ

обратно