Авантюрин

Най-висок клас апаратура

Работим с най-ново поколение модерна и авангардна апаратура – медицински сертифицирана и доказала ефикасността си в работата ни с наши клиенти.

Селекция от козметични терапии

Козметичните терапии, които предлагаме са селектирани сред най-наложените и търсени в сферата на козметиката и спа процедурите. Качеството и ефикаността им са доказани във времето.

Екип от сертифицирани професионалисти

Безупречен професионализъм и индивидуален подход , винаги съобразен и следващ препоръките на дерматолог. Екип от сертифицирани оператори за работа с професионалните апарати.

Уютна и отпускаща атмосфера

Атмосферата на студио Авантюрин е уютна и отпускаща духа и тялото. Топлото и внимателно отношение, с което обгрижваме клиентите.

Нашият екип

Управител

Стела Колева

Създател и управител на Авантюрин Естетик

Сертифициран медицински козметик, спа-терапевт, неуморен експериментатор и изследовател на новостите в естетичната сфера и козметологията. Освен това диплоимиран психолог-консултант, специализирал в сферата на телесно-ориентираните терапии, който провежда релаксиращи масажи, освобождаващи натрупаните в тялото напрежения и блокажи. За себе си бих казала „щастлива съм, понеже в живота си съумях да съчетая в едно люобовта и страстта“. Като моята любов е изследването на необятната човешка душевност. А страстта е всичко свързано със света на естетиката, спа-процедурите и козметологията.

+359888872636

stela.koleva@aventurine.bg

Медицински козметик и спа-терапевт

Диана Цветанова

От 14 години работи в сферата на естетичната медицина.

С медицинско образование от колежа към Медицински Университет София и завършен курс по медицинска козметика към Кожна клиника. Завършва обучение в учебен център ,,АРО'' - София за общи, класически, релаксиращи, антицелулитни и ароматерапевтични масажи и от 2010г. работи и като спа-терапевт. Завършила e сертифицирано обучение за VENUS LEGACY - апарат с авангардна технология за извайване на тялото и подмладяване на лицето. Също така и обучение за терапия с апaрат HydraFacial- най-новият метод за неинвазивно почистване на кожата.

info@aventurine.bg

Администратор

Ирен Каракушева

Професионален гримьор.

Усмихната и позитивна, с усет към красивото. Навлизаща в сферата на естетичните процедури с голямо желание. Завършила e сертифицирано обучение за VENUS LEGACY - апарат с авангардна технология за извайване на тялото и подмладяване на лицето. Също така и обучение за терапия с апaрат HydraFacial- най-новият метод за неинвазивно почистване на кожата.

iren@aventurine.bg

Свържете се с нас!

Пишете ни