Anti-age терапиия Venus Legacy за лице

ЦЕНИ

Подмладяващата терапия на Venus Legacy успешно се бори с неизбежните процеси на отпускане на кожата и намаляване на нейната еластичност. С пакет кратки и безболезнени терапии може да заличите няколко години от кожата на лицето си.

ТЕХНОЛОГИЯ

Авангардна технология за извайване на силуета на тялото и подмладяване на кожата на лицето. Venus Legacy няма конкуренция в полето на неинвазивните естетични процедури. Синхронната работа на различните видове енергия на Venus Legacy е ключът към постигането на комплексен резултат при безболезнено и приятно оформяне на стройно тяло и здрава кожа със свеж вид.

научете повече

ОПИСАНИЕ

    Провери актуалната промоция ТУК!

    Venus Legacy е водеща технология в областта на подмладяващатa естетика, измествайки инвазивните процедури, с подготвителен и възстановителен период. Действието на Venus Legacy достига дълбоко до слоевете на кожата, благодарение на съчетанието на мултиполярна радиочестота, пулсиращо електромагнитно поле и VaryPulse™. По време на терапията, кожата се загрява в дълбочина с контролирана температура и апаратът работи в максимален обхват за трайна регенерация на кожата.

    Ефектът, който ще получите от подмладяващата терапия на Venus Legacy:

    Освен ефектът на видимо подмладяване, процедурите на Venus Legacy за лице са:

    Кога може да видите резултати и колко трайни са те? Повечето клиенти виждат резултат след третата процедура, а други дори и по-рано.

    От колко процедури имате нужда? В Aventurine ще Ви консултираме специално за Вашия тип кожа, ще вземем предвид нуждите и желанията по отношение на външния Ви вид и ще Ви предложим най-подходящата грижа. Най-често използваният пакет за лице Venus Legacy е 6-8 процедури веднъж седмично.

Ефектът от процедурите може да продължи над 18 месеца!

ГАЛЕРИЯ