HydraFacial – почистваща терапия за розацея и възпаления

ЦЕНИ

В Авантюрин избрахме HydraFacial, като единствен възможен метод за качествена почистваща и успокояваща терапия за кожа с розацея или други възпаления. HydraFacial използва патентованата 4в1 Vortex Technology™, която съчетава контролиран вакуум и хидропилинг.

ТЕХНОЛОГИЯ

Терапиите на HydraFacial MD® са най-ефикасните сред неинвазивните процедури за почистване на лице. Всяка процедура е индивидуално настроена според типа кожа и проблема, който се третира. Използват се уникални HydroPeel® върхове. Резултатите, които се постигат с тази технология са дори по-добри, отколкото можете да очаквате.

научете повече

ОПИСАНИЕ

    Розацеята е проблем, при който кожната бариера е нарушена и не е в състояние да се справи с външните влияния. Така, при немалко хора, се появяват неприятни дерматологични оплаквания при излагане на различни атмосферни условия - слънце, вятър, застудяване и пр. 

    До скоро страдащите от розацея нямаха възможност, да се погрижат добре за кожата си. Знаем, че в основата на грижата стои доброто почистване. Кожата трябва да е освободена от натрупани замърсявания, за да приеме по-добре подхранващи съставки. Розацеята обаче, не позволява никой от познатите методи за почистване – ръчно, дермабразио, ултразвук, да бъде прилаган. Тези методи дразнят и разраняват кожата с розацея. 

    Затова в Авантюрин избрахме HydraFacial, като единствен възможен метод за качествена почистваща и успокояваща терапия за кожа с розацея или други възпаления. HydraFacial използва патентованата 4в1 Vortex Technology™, която съчетава контролиран вакуум и хидропилинг. 

    Почистването на лицето става с патентована технология на завихряне на почистващия серум и извличане на замърсяванията с минимален вакуум. Така кожата се почиства в дълбочина без да се раздразва.

    Само за 30 минути ще получите щадяща почистваща терапия в пет стъпки:

    Стъпка 1 – Ексфолиация

    За екфолиацията се използва специфична повърхностна спираловидна дюза. Тя помага за изглаждане на  кожата, премахване на пигментацията, обновяване на епидермиса. В същото време серумът в дюзата овлажнява кожата.  Вакуумът от своя страна  повишава тонуса, създава ефект на повдигане на кожата, подобрява микроциркулацията и лимфения дренаж. За тази процедурата се използва серум Activ-4 със следните съставки: глюкозамин, който има провитовъзпалително действие, екстракт от мая – силен антиоксидант, екстракт от водорасли, които съдържат 18 аминокиселини. След съставките на серума на HydraFacial за екфолиация  е млечната киселина, която овлажнява, изравнява релефа на кожата и избелва. Уреята е друга революционна съставка  на серум Activ-4. Тя предпазва от рак на кожата.

    Стъпка 2 – Химичен пилинг

    Почистването с химичен пилинг е вид подготовка за освобождаване на мръсотията от порите, като ги омекотява и разширява без да наранява кожата. Химичният пилинг на HydraFacial – GlySal е в изключително мек за кожата вариант, така че просто да подготви най-горния ѝ слой за почистването, без да нарушава агресивно цялостта ѝ.

    Стъпка 3 – Екстракция и дълбоко почистване

    Друга дюза на апарата Hydrafacial в комбинация с подходящите серуми се използват за почистване на комедони. Серумът Beta-HD за ектракция има противовъзпалително и антибактериално  действие. С тази процедура се регулира и отделянето на себум от кожата. Сред съставките на серума Beta-HD, предназначени за екстракция са салицилова киселина, екстракт от блатен тъжник, който е един от най-силните антиоксиданти, калиев хидроксид. Калиевият хидроксид има способността да разлага органични материи. Това помага горният слой на епидермиса да става по-мек и еластичен, така че комедоните да бъдат отстранени по- лесно.

    Стъпка 4 – Регенерация

    Със специалния пептиден DermaBuilder коктейл се стимулират клетките, произвеждащи колаген за изглаждане на бръчките. Кожата е не само освежена, но и подхранена.

    Стъпка 5 – Хидратация

    С различна вакуумна дюза и серум Antiox-6 се извършва антиоксидантната терапия на  HydraFacial. Ефектът от нея е обогатяване на кожата с антиоксиданти и витаминен комплекс. Резултатът  е чиста, гладка,хидратирана и сияйна кожа! Серумът Antiox-6, който се използва за антиоксидантната терапия, съдържа богот витаминен комплекс от Витамин А и Е, екстракт от бял чай, който съживява епидермиса, растежа на нови кожни клетки и придава еластичност на кожата.Сред съставките на серума е и екстракт от розмарин, който премахва свободните радикали, засилва метаболизма, стимулира кръвообращението.  Екстрактът  от камелия също е активна съставка в серума. Той предпазва от появата на петна и лунички. Хиалуроновата киселина е много важна съставка на серума. Тя хидратира кожата в дълбочина. Серумът Antiox-6 съдържа още рециново масло, екстракт от  див кестен, с противовъзпалително действие и инозитол, който се използва за детоксикация и стимулиране на нормалния растеж на кожата. Серумът Antiox-6 е с особено благотворно въздействие върху кожа с розацея.

    Поддържането на здрава кожа е начин на живот, който включва ежемесечна грижа и подходящо третиране за всеки тип кожа. HydraFacial не е просто бърза процедура за справяне с проблемите на кожата. Той помага за нейното цялостно заздравяне и подобряване на състоянието ѝ.