HydraFacial – третиране на акне и петна

ЦЕНИ

Уникалността на HydraFacial при третирането на акне и петна идва от патентованата Vortex технология. HydraFacial завихря почистващо торнадо с контролирана сила в порите, за да отмие всички замърсявания. Така без дразнение за кожата, порите са почистени в дълбочина и в тях могат да проникнат всички благотворни серуми на HydraFacial.

ТЕХНОЛОГИЯ

Терапиите на HydraFacial MD® са най-ефикасните сред неинвазивните процедури за почистване на лице. Всяка процедура е индивидуално настроена според типа кожа и проблема, който се третира. Използват се уникални HydroPeel® върхове. Резултатите, които се постигат с тази технология са дори по-добри, отколкото можете да очаквате.

научете повече

ОПИСАНИЕ

    HydraFacial е иновативна технология, която позволява дълбоко почистване на кожата с едновременно освежаващо и подмладяващо действие. Благодарение на HydraFacial можем да се сбогуваме с травмиращото ръчно почистване на лице, черните точки, бръчките, петната от слънчеви изгаряния и розацеята. Освен за почистване и хидратиране в дълбочина, HydraFacial се прилага при акне, белези, пигментни петна, разширени пори, торбички под очите. 

    Терапията на HydraFacial се състои от 5 стъпки. При всеки етап от терапията се използват различни спираловидни дюзи. Те помагат за изглаждане на епидермиса, премахване на пигментацията и регенериране на кожата, като същевременно се пропуска овлажняващ серум. От своя страна вакуумът повишава тонуса, създава ефект на повдигане на кожата, повишава микроциркулацията и лимфния дренаж. 

    Уникалността на HydraFacial при третирането на акне и петна идва от патентованата Vortex технология. HydraFacial завихря почистващо торнадо с контролирана сила в порите, за да отмие всички замърсявания. Така без дразнение за кожата, порите са почистени в дълбочина и в тях могат да проникнат всички благотворни серуми на HydraFacial.

    Стъпка 1 – Ексфолиация

    За екфолиацията се използва специфична повърхностна спираловидна дюза. Тя помага за изглаждане на кожата, премахване на пигментацията, обновяване на епидермиса. В същото време серумът в дюзата овлажнява кожата.  Вакуумът от своя страна повишава тонуса, създава ефект на повдигане на кожата, подобрява микроциркулацията и лимфения дренаж. За тази процедурата се използва серум Activ-4 със следните съставки: глюкозамин, който има провитовъзпалително действие, екстракт от мая – силен антиоксидант, екстракт от водорасли, които съдържат 18 аминокиселини. След съставките на серума на HydraFacial за екфолиация е млечната киселина, която овлажнява, изравнява релефа на кожата и избелва. Уреята е друга революционна съставка на серум Activ-4. Тя предпазва от рак на кожата.

    Стъпка 2 – Химичен пилинг

    Почистването с химичен пилинг е вид подготовка за освобождаване на мръсотията от порите, като ги омекотява и разширява без да наранява кожата. Химичният пилинг на HydraFacial – GlySal, се предлага в три различни варианта за меко, умерено или интензивно въздействие, които се прилагат в зависимост от състоянието на кожата и желания ефект.

    Стъпка 3 – Екстракция и дълбоко почистване

    Друга дюза на апарата Hydrafacial в комбинация с подходящите серуми се използват за почистване на комедони. Серумът Beta-HD за ектракция има противовъзпалително и антибактериално действие. С тази процедура се регулира и отделянето на себум от кожата. Сред съставките на серума Beta-HD, предназначени за екстракция са салицилова киселина, екстракт от блатен тъжник, който е един от най-силните антиоксиданти, калиев хидроксид. Калиевият хидроксид има способността да разлага органични материи. Това помага горният слой на епидермиса да става по-мек и еластичен, така че комедоните да бъдат отстранени по- лесно.

    Стъпка 4 – Регенерация

    Със специалния пептиден DermaBuilder коктейл се стимулират клетките, произвеждащи колаген за изглаждане на бръчките. Кожата е не само освежена, но и подхранена.

    Стъпка 5 – Хидратация

    С различна вакуумна дюза и серум Antiox-6 се извършва антиоксидантната терапия на HydraFacial. Ефектът от нея е обогатяване на кожата с антиоксиданти и витаминен комплекс. Резултатът е чиста, гладка, хидратирана и сияйна кожа! Серумът Antiox-6, който се използва за антиоксидантната терапия, съдържа богот витаминен комплекс от Витамин А и Е, екстракт от бял чай, който съживява епидермиса, растежа на нови кожни клетки и придава еластичност на кожата.Сред съставките на серума е и екстракт от розмарин, който премахва свободните радикали, засилва метаболизма, стимулира кръвообращението.  Екстрактът от камелия също е активна съставка в серума. Той предпазва от появата на петна и лунички. Хиалуроновата киселина е много важна съставка на серума. Тя хидратира кожата в дълбочина. Серумът Antiox-6 съдържа още рециново масло, екстракт от див кестен, с противовъзпалително действие и инозитол, който се използва за детоксикация и стимулиране на нормалния растеж на кожата.

    Поддържането на здрава кожа е начин на живот, който включва ежемесечна грижа и подходящо третиране за всеки тип кожа. HydraFacial не е просто бърза процедура за справяне с проблемите на кожата. Той помага за нейното цялостно заздравяне и подобряване на състоянието ѝ.

ГАЛЕРИЯ