3D Matrix подмладяващ ритуал на Natura Bisse

ЦЕНИ

Терапиите на Natura Bisse са истинскo СПА преживяване. В рамките на 60 минути ще получите четири различни скулптриращи и релаксиращи масажа – краниален, на лице, шия и деколте. На всяка стъпка от ритуала 3D Matrix кожата се третира с различен продукт на Natura Bisse с активни съставки за дълбока хидратация, подхранване с колаген, премахване на мъртви клетки, стягане и регенерация.

ОПИСАНИЕ
    Мощен регенериращ и подмладяващ ритуал базиран на иновативната комбинация от три различни молекули колаген - лека, средно лека и тежка. Различната молекулярна тежест на колагена осигурява неговото проникване във всеки дермален слой. Така може да сте сигурни, че инвестирате времето си правилно и получвате максимална грижа. С невероятния си лифтинг и изглаждащ ефект, този ритуал подобрява плътността на кожата и намалява бръчките, тя се омекотява и подхранва по изключителен начин.

    Терапиите на Natura Bisse са истинскo СПА преживяване. В рамките на 60 минути ще получите четири различни скулптриращи и релаксиращи масажа – краниален, на лице, шия и деколте. На всяка стъпка от ритуала 3D Matrix кожата се третира с различен продукт на Natura Bisse с активни съставки за дълбока хидратация, подхранване с колаген, премахване на мъртви клетки, стягане и регенерация. Интересни детайли в ритуала са използването на силиконова маска и четков масаж.

    След ритуала 3D Matrix в Авантюрин, ще се почувствали сякаш сте пътували назад във времето и кожата Ви е с младежки вид, а стресът и умората са изчезнали.

* сн: Ася Капчикова се наслаждава на терапията в "Авантюрин"

 


ГАЛЕРИЯ