Отслабваща терапия Venus Legacy

ЦЕНИ

Отслабващата терапия на Venus Legacy намалява видимо обема и обиколката на третираните зони. Venus Legacy не просто извежда водата от мастните клетки, а разрушава тяхната мембрана, така че те да изчезнат. Цените стартират от 150 лв. за процедура, но при изготвяне на индивидуален пакет, отстъпките достигат до 50% от цената! Обадете ни се за безплатна консултация: 088 484 99 06

ТЕХНОЛОГИЯ

Авангардна технология за извайване на силуета на тялото и подмладяване на кожата на лицето. Venus Legacy няма конкуренция в полето на неинвазивните естетични процедури. Синхронната работа на различните видове енергия на Venus Legacy е ключът към постигането на комплексен резултат при безболезнено и приятно оформяне на стройно тяло и здрава кожа със свеж вид.

научете повече

ОПИСАНИЕ

    Venus Legacy е първият апарат, който съчетава мултиполярна радиочестота, пулсиращо електромагнитно поле и VaryPulse™. Благодарение на тази уникална технология може безболезнено да изваете строен силует и да имате тялото, което винаги сте искали! 

    Отслабващата терапия на Venus Legacy намалява видимо обема и обиколката на третираните зони. Venus Legacy не просто извежда водата от мастните клетки, а разрушава тяхната мембрана, така че те да изчезнат.

    Терапия с Venus Legacy повишава производството на колаген и еластин в тялото и подобрява кръвообращението. Така, освен че отслабвате, подмладявате и стягате кожата си. 

    С Venus Legacy може да преборите излишните килограми и следите на времето!

    Кои зони могат да се подложат на Venus Legacy терапия за тяло: ръцe, гръб, корем, паласки, седалище, бедра, бричове, коляно, прасец.

    Колко процедури за тяло с Venus Legacy са необходими за да видя желаните резултати? Повечето клиенти на Venus Legacy виждат значителна разлика след третата сесия. Необходимият брой на процедурите се уточнява индивидуално за Вас с терапевт на Aventurine, като в общия случай се достига до 8-10 процедури. Препоръчваната честота за третиране с Venus Legacy е веднъж седмично.

Ефектът от процедурите може да продължи над 18 месеца!

Разгледайте резултатите в галерията ни:

ГАЛЕРИЯ