По-млада и освежена кожа, следствие на подобряване на кръвообращението
Регенериране на клетките на кожата и насищането им с кислород
Стягане на кожата, изглаждане на бръчките, стимулация на производството на колаген и еластин

Подмладяващата терапия на Venus Legacy успешно се бори с неизбежните процеси на отпускане на кожата и намаляване на нейната еластичност. С пакет кратки и безболезнени терапии може да заличите няколко години от кожата на лицето си.

Venus Legacy е водеща технология в областта на подмладяващатa естетика, измествайки инвазивните процедури, с подготвителен и възстановителен период. Действието на Venus Legacy достига дълбоко до слоевете на кожата, благодарение на съчетанието на мултиполярна радиочестота, пулсиращо електромагнитно поле и VaryPulse™. По време на терапията, кожата се загрява в дълбочина с контролирана температура и апаратът работи в максимален обхват за трайна регенерация на кожата.

Ефектът, който ще получите от подмладяващата терапия на Venus Legacy: По-млада и освежена кожа, следствие на подобряване на кръвообращението Регенериране на клетките на кожата и насищането им с кислород Стягане на кожата, изглаждане на бръчките, стимулация на производството на колаген и еластин Освен ефектът на видимо подмладяване, процедурите на Venus Legacy за лице са: С продължителност само 30 минути Абсолютно безболезнени Без подготвителен или възстановителен период Напълно безопасни, освен в случаите на бременни и кърмещи, хора с метални импланти в тялото, както и при наличие на онкологични заболявания. Кога може да видите резултати и колко трайни са те? Повечето клиенти виждат резултат след третата процедура, а други дори и по-рано. От колко процедури имате нужда? В Aventurine ще Ви консултираме специално за Вашия тип кожа, ще вземем предвид нуждите и желанията по отношение на външния Ви вид и ще Ви предложим най-подходящата грижа. Най-често използваният пакет за лице Venus Legacy е 6-8 процедури веднъж седмично. Ефектът от процедурите може да продължи над 18 месеца!

Нашите цени
150 лв

30 минути

По-гладка и стегната кожа само след 3 процедури.

По-млада и освежена кожа, следствие на подобряване на кръвообращението

Регенериране на клетките на кожата и насищането им с кислород

Стягане на кожата, изглаждане на бръчките, стимулация на производството на колаген и еластин

Venus Legacy спазва своите обещания!

Свържете се с нас!

Пишете ни