Антицелулитна терапия Venus Legacy

ЦЕНИ

Venus Legacy може да предложи най-висок стандарт за ефикасна антицелулитна терапия. Антицелулитните процедури са с продължителност само 30 минути, а резултатите са осезаеми още след първото третиране. Цените стартират от 150 лв. за процедура, но при изготвяне на индивидуален пакет, отстъпките достигат до 50% от цената! Обадете ни се за безплатна консултация: 088 484 99 06

ТЕХНОЛОГИЯ

Авангардна технология за извайване на силуета на тялото и подмладяване на кожата на лицето. Venus Legacy няма конкуренция в полето на неинвазивните естетични процедури. Синхронната работа на различните видове енергия на Venus Legacy е ключът към постигането на комплексен резултат при безболезнено и приятно оформяне на стройно тяло и здрава кожа със свеж вид.

научете повече

ОПИСАНИЕ

   Venus Legacy може да предложи най-висок стандарт за ефикасна антицелулитна терапия. Антицелулитните процедури са с продължителност само 30 минути, а резултатите са осезаеми още след първото третиране. 

    90% от дамите знаят, че целулитът е един от най-упоритите и досадни естетични проблеми. Какъвто и тип тяло да сте, без значение от диетата, спортния режим или вида кожа, съвременният начин на живот и ходът на времето оказват негативно влияние. Кожата губи еластичност, колагенът намалява, а да се отървем от натрупания целулит става все по-трудно. 

    Терапията с Venus Legacy е неинвазивна и безболезнена, като комбинира мултиполярна радиочестота, пулсиращо електромагнитно поле и VaryPulse™ (виж тук технологията). Тази уникална синергия дава възможност да се достигне в дълбочина до слоевете на кожата и максимално да се повлияят мастните клетки. Следствие на процедурите мастните клетки се разграждат и междуклетъчното пространство се заравнява. Така ефектът „портокалова кожа“ изчезва.

    Колко процедури за тяло с Venus Legacy са необходими за да видя желаните резултати? Повечето клиенти на Venus Legacy виждат значителна разлика след третата сесия. Необходимият брой на процедурите се уточнява индивидуално за Вас с терапевт на Aventurine, като в общия случай се достига до 8-10 процедури. Препоръчваната честота за третиране с Venus Legacy е веднъж седмично (повече за „навиците“ на клетките прочети тук). 

Ефектът от процедурите може да продължи над 18 месеца!

ГАЛЕРИЯ