Стяга кожата
Изглажда кожата
Редуцира целулита

Отслабващата терапия на Venus Legacy намалява видимо обема и обиколката на третираните зони. Venus Legacy не просто извежда водата от мастните клетки, а разрушава тяхната мембрана, така че те да изчезнат. Цените стартират от 150 лв. за процедура, но при изготвяне на индивидуален пакет, отстъпките достигат до 50% от цената!

Venus Legacy е първият апарат, който съчетава мултиполярна радиочестота, пулсиращо електромагнитно поле и VaryPulse™. Благодарение на тази уникална технология може безболезнено да изваете строен силует и да имате тялото, което винаги сте искали! Отслабващата терапия на Venus Legacy намалява видимо обема и обиколката на третираните зони. Venus Legacy не просто извежда водата от мастните клетки, а разрушава тяхната мембрана, така че те да изчезнат. Терапия с Venus Legacy повишава производството на колаген и еластин в тялото и подобрява кръвообращението. Така, освен че отслабвате, подмладявате и стягате кожата си. С Venus Legacy може да преборите излишните килограми и следите на времето!

Кои зони могат да се подложат на Venus Legacy терапия за тяло: ръцe, гръб, корем, паласки, седалище, бедра, бричове, коляно, прасец. Колко процедури за тяло с Venus Legacy са необходими за да видя желаните резултати? Повечето клиенти на Venus Legacy виждат значителна разлика след третата сесия. Необходимият брой на процедурите се уточнява индивидуално за Вас с терапевт на Aventurine, като в общия случай се достига до 8-10 процедури. Препоръчваната честота за третиране с Venus Legacy е веднъж седмично. Ефектът от процедурите може да продължи над 18 месеца!

Нашите цени
150 лв

30 минути

Портокалова кожа и локално затлъстяване - ние имаме решение!

Стяга кожата

Изглажда кожата

Редуцира целулита

Venus Legacy спазва своите обещания!

Свържете се с нас!

Пишете ни