Премахва петната от акне.
Премахва пъпки.
Свива разширените пори.

Intraceuticals представлява интрадермално проникване с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95 % чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. Технологията е изцяло нова и позволява третиране върху долния и горния клепач и плътно в околоочнич контур. Подмладяващата терапия Intraceuticals има успокояващ и релаксиращ ефект и е подходяща за всеки тип кожа. Резултатите с Intraceuticals са очевидни след само една процедура – кожата става свежа, дълбоко хидратирана и с избистрен и сияещ тен. Предимството на неинвазивната мезотерапия Intraceuticals е неизвазивният характер на процедурата, но придружен с максимален ефект.

Intarceuticals Clarity цели премахване на петна от акне, премахване на пъпки и свиване на пори. Само след първата процеура кожата Ви ще бъде изчистена и успокоена. Терапията Clarity ще премахне омазняването, ще успокои зачервяванията, ще регулира водния баланс в кожата и ще възпрепятства появата на възпаления и черни точки.

Терапията успешно замества химичните пилинги. Отнема около 40 минути веднъж до два пъти седмично за 6 процедури и ще имате една чиста кожа със свити пори и без пъпчици. Процедурата е много приятна, успокояваща и безболезнена. Ефектът се задържа за много дълго време, при подходяща домашна грижа. Подхаранва кожата и дава антиоксиданти, които се борят с преждевременното стареене, увреждането на кожата от слънчевите лъчи, мръсния въздух и вредните вещества.

Нашите цени
180 лв

40 минути

Активно акне - Intraceuticals има решение!

Премахва петната от акне.

Премахва пъпки.

Свива разширените пори.

Видим ефект до втория ден след процедурата.

Свържете се с нас!

Пишете ни