Програма за подмладено мъжко лице

подмладено-мъжко-лице

Ще Ви трябват само 2 месеца и ще отделяте само 2 часа и 30 минути на месец, за да засияете с подмладено мъжко лице.

Какво съдържа програмата за 2 месеца? 8 процедури за лице с Venus Legacy, с продължителност 25 минути, веднъж седмично и 2 процедури за почистване на лице HydraFacial, с продължителност 30 минути, веднъж месечно.

За да изглеждате както преди няколко години, трябва „само“ да последвате някои „прости“ стъпки – да спортувате редовно, да се наспивате добре, да се откажете от вредните навици, да се храните здравословно, да избягвате стреса… Да! Знаем, че не е толкова просто.

Затова в Авантюрин предлагаме нещо, което ще работи за Вас и Ваяето подмладено мъжко лице. Какво е то? Високи технологии в областта на неинвазивната естетика и най-висок клас козметика. По-добре правилната поддръжка сега, отколкото хирургичен лифтинг после!

Какво съдържа програмата за подмладено мъжко лице за 2 месеца?

Създадохме тази програма, защото житейските успехи ще са по-сладки, ако от огледалото гледа един подмладен и поддържан мъж!

8 процедури за лице с Venus Legacy, с продължителност 25 минути, веднъж седмично.

Venus Legacy е водеща технология в областта на подмладяващатa естетика, измествайки инвазивните процедури, с подготвителен и възстановителен период. Действието на Venus Legacy достига дълбоко до слоевете на кожата, благодарение на съчетанието на мултиполярна радиочестота, пулсиращо електромагнитно поле и VaryPulse™. По време на терапията, кожата се загрява в дълбочина с контролирана температура. Апаратът работи в максимален обхват за трайна регенерация на кожата.

От колко процедури имате нужда? В Aventurine ще Ви консултираме специално за Вашия тип кожа, ще вземем предвид нуждите и желанията Ви по отношение на външния вид и ще Ви предложим най-подходящата грижа. Най-често използваният пакет за лице Venus Legacy е 6-8 процедури веднъж седмично. Ефектът от процедурите може да продължи над 18 месеца!

Ще платите само 640 лв. на месец ! Ако заплатите програмата и за двата месеца, получавате 20% отстъпка и спестявате 256 лв. !