Hydrafacial за кожата на модерния мъж

hydrafaciaf-за-модерния-мъж

Философията на HydraFacial е „Skin Health For Life“ е насочена не само към подобряване външния вид на кожата, но и с възстановяване на младежкия вид и здраве на кожата. Апаратът използва усъвършенствана, патентована Vortex технология за доставяне на растителни съставки с най-необходимите за кожата хранителни вещества като хиалуронова киселина, екстракт от семена от конски кестен, пептиди от червени водорасли, мед, цинк и магнезий.

Hydrafacial повлиява благоприятно специфични за мъжката кожа проблеми.


Най-често срещаният кожен проблем, който мъжете имат са големите пори. Без значение какви козметични продукти използвате, никога няма да успеете да се отървете напълно от черните точки запълнили големите пори. Редовната терапия с HydraFacial може да реши този неприятен проблем, засягащ външния вид. Редовното почистване на порите ще намали техния размер. Процедурата с апарата е чудесна и за мазна кожа и такава склонна към образуване на акне.

Какво означава за един мъж почистване на лице с Hydrafacial?

Процедурата е с продължителност само 30 минути. Почистване и подхранване в 5 стъпки:

  1. Премахване на мъртвия слой кожни клетки
  2. Третиране с лек пилинг
  3. Почистване на порите с патентована технология
  4. Подхранване и подмладяване
  5. Детокс и хидратация

Безболезнено е, не остават червенини и петна. Казвате сбогом на запушените и замърсени пори. Омекотява и успокоява кожата от ежедневното бръснене. Регулира излишното омазняване. Подхранва кожата и я подмладява.

Колко често трябва да се прави тази процедура?

При наличие на акне е добре да направите 3-4 процедури през първия месец и след това да поддържате с една процедура месечно. Ако нямате специфични кожни проблеми е достатъчно да почиствате лицето с HydraFacial веднъж месечно.

Цени: 1 процедура – 140 лв. 3 процедури – 360 лв. 6 процедури – 600 лв.

За да Ви разкажем повече за процедурата – обадете се на 0884849906