Intraceuticals Clarity при акнеична кожа и разширени пори

акнеична-кожа-и-разширени-пори

Какво представлява терапията Intraceuticals за акнеична кожа и разширени пори?

Безиглената мезотерапия Intraceuticals представлява интрадермално проникване с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95 % чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. Технологията Intraceuticals е изцяло нова и позволява третиране върху долния и горния клепач и плътно в околоочния контур. Предимството на кислородната мезотерапия Intraceuticals е неизвазивният характер на процедурата, но придружен с максимален ефект.

Как Intraceuticals Clarity се грижи за акнеична кожа и разширени пори?

Терапията Intraceuticals Clarity е изцяло насочена към това да успокои и хидратира проблемната кожата. Действа в дълбочина, като регулира себума, има антикомедонен, антибактериален и хидратиращ ефект. Изчиства натрупаните мазнини, оставя кожата чиста и изящна. Предлага се също и във вариант за чувствителна кожа.

Защо да изберем Intraceuticals Clarity пред другите терапии за проблемна кожа?

Intraceuticals Clarity e неинвазивна терапия, изцяло безболезнена, не е агресивна към кожата и не я дехидратира. Бори се успешно с акнето, разширените пори и мазната кожа.

Силни помощници в борбата срещу акнето при Clarity терапията са нейните природни съставки.

Освен това Intraceuticals използва изцяло натурални съставки. Маслото от чаено дърво успокоява раздразнената и зачервена кожа. Екстрактът от алое вера е най-доброто природно средство за овлажняване и омекотяване на кожата. Допълнителната помощ идва от лайката, която успокоява дори най-чувствителната кожа и от екстрактът от корен на джинджифил, който намалява зачервяванията, успокоява и изравнява тена.

За кого е подходящо процедурата?

Терапията е подходяща както за млади проблемни кожи (в юношеска възраст), така и за по-зряла възраст с хормонални проблеми. Замества напълно така познатите до момента интервенции за борба с акнето – химични пилинги и лазерно третиране, но без зачервяване, без болка, и без така неприятното излющване.