Подходящи процедури за кожата през лятото

През лятото кожата ни особено се нуждае от грижа, тъй като по това време на годината е засегната от ултравиолетови лъчи, слънце, сух въздух, солена вода, което води до пресушаване на кожата, преждевременно фотостареене и разширяване на порите. През този период е важно да използвате подходящи процедури за кожата през лятото, за да й помогнете да се насити с полезни вещества.

Процедури за кожата през лятото

Лятото е време за специална грижа за лицето и тялото, тъй като агресивното въздействие на активното слънце може да повлияе негативно на състоянието на кожата. Ултравиолетовата светлина е много вредна за кожата и може да причини пигментация и фини линии.

За да направи кожата мека, еластична и кадифена, естетичен център „Авантюрин“ предлага голямо разнообразие от процедури за кожата през лятото, насочени към подобряване на кожата.

Биоревитализация

Биоревитализацията е процедура, при която дълбоките слоеве на кожата се насищат с хиалуронова киселина чрез инжектиране в лицето, спомага за стартиране на процесите на подмладяване на кожата, премахва фините бръчки, компенсира липсата на хранене на кожата, повишава нейната еластичност и стягане. контурите на лицето. За желания ефект е необходимо да се премине курс от 3-4 процедури с интервал от 2-3 седмици.

Безиглена мезотерапия

Безиглената мезотерапия не изисква въвеждане на игла под кожата. Произвежда се чрез нанасяне върху кожата на лицето на специална смес, съдържаща витамини, хранителни вещества и елементи, необходими за поддържане на здравословно състояние на кожата. Процедурата спомага за поддържане на стегнатостта и еластичността, повишава тонуса, овлажнява кожата на лицето и ефективно се справя с акнето. Курсът е 6-8 процедури и се провежда веднъж седмично.

Хидропилинг HydraFacial

HydraFacial е технология за вакуумен хидропилинг, която осигурява цялостен подход за дълбоко почистване на кожата с хидратация и подмладяване. Хидропилингът HydraFacial е подходящ за всеки тип кожа и всяка възраст. Техниката ви позволява да почиствате кожата под въздействието на вакуум и да я овлажнявате с различни серуми. Резултатът е хидратирана и чиста кожа.

Ултразвуково почистване на лице

Ултразвуковото почистване е модерен и нетравматичен начин за апаратно почистване на лицето. Ефектът от процедурата се постига чрез излагане на ултразвук. По време на процедурата вълните предизвикват вибрации с определена честота в кожата, което спомага за подобряване състоянието на кожата на лицето. Ултразвуковото почистване съчетава лек пилинг, лечение и масаж, като същевременно е безопасно и не наранява кожата. Процедурата позволява почистване на кожата, борба с мазната и проблемна кожа, стяга порите и възстановява тена.

Ако искате да се насладите на нашите уникални процедури за кожата през лятото, свържете се с нас и запишете час!