Ламиниране на мигли София

Ламиниране на мигли София е грижовна процедура, включваща дълбоко подхранване на естествените реснички със специални формули с високо съдържание на витамини и аминокиселини. Впоследствие космите визуално се удължават, стават копринени и буйни, придобиват чиста форма, здрав блясък, красиви и равномерни извивки. Осигурявайки естествена красота на миглите и за до 8 седмици изразителни очи, тази техника позволява на дамите безопасно да оставят настрана спиралата и да се наслаждават на своите гъсти, съблазнително извити, тъмни и блестящи ламинирани мигли.

Ламиниране на мигли София – стъпка по стъпка

Ламиниране на мигли София е техника на поетапно прилагане на специални биопрепарати, чиято основа е естественият протеин кератин. Малките протеинови частици по време на процедурата проникват дълбоко в космите, запълват микропукнатини и увредени зони, като по този начин укрепват структурата, удебеляват и изглаждат повърхността на всяка реснички.

Стъпки на ламиниране:

Подготовка

След съвместно обсъждане и проучване с клиента на бъдещия образ, нашият специалист почиства миглите от остатъци от грим, замърсявания и себум. Това е необходимо за по-доброто усвояване на хранителните вещества. На долния клепач се поставя хидрогел пластир.

Третиране на клепачи и мигли с омекотяващ състав

Специално средство предпазва кожата около очите и омекотява косъмчетата, като ги прави гъвкави и еластични. Нашият специалист изгражда бъдещата форма, като внимателно поставя всеки косъм върху силиконова ролка.

Фиксиране на извивката

Върху миглите се нанася подхранващ серум, който ви позволява да фиксирате образуваната извивка и да подготвите космите за боядисване.

Оцветяване

Специалистът на естетичен център „Авантюрин“ нанася пигмента, внимателно обработвайки всяка мигла.

Завършване

Миглите по цялата дължина с включването на кореновата зона са покрити с маска, която включва кератин, комплекс от витамини и подхранващи масла за дълбоко хранене, грижа, укрепване на корените и стимулиране на растежа на косата.

Процедурата за ламиниране на мигли София не причинява дискомфорт и може да отнеме от 40 минути до 1,5 часа. Очите на клиента трябва да останат затворени на всички етапи. Като се има предвид скоростта на естествения процес на обновяване на косата, втори сеанс на такова интензивно възстановяване може да се проведе още на следващия месец.

Свържете се с нас и запазете час за процедура ламиниране на мигли София!