ПРОМО ПАКЕТ INTRACEUTICALS + HYDRAFACIAL

ПРОМО ПАКЕТ INTRACEUTICALS + HYDRAFACIAL

За свежа кожа в духа на пролетта, ние от естетичен център „Авантюрин“, Ви правим неустоимо предложение. При закупуване на 1 процедура кислородна мезотерапия – Intraceuticals и 1 процедура Hydrafacial ще получите подарък – 2 процедури лазерна епилация на малка зона по Ваш избор.

Какво не знаем за Intraceuticals и Hydrafacial?

Процедурата Hydrafacial е подходяща за мъже и за жени от всяка възраст – от тийнейджърските години до зряла възраст. Hydrafacial използва серуми с натурални и био съставки, които подмладяват кожата, помагат за заличаване на фини линии и бръчки, повлияват изключително добре акнето, дори тежките му форми, помагат за изравняване на тена.

Процедурата е подходяща за честа употреба. Препоръчително е първоначално да се направи курс от 6 процедури през 1-2 седмици. След това може да се прави по една поддържаща процедура веднъж месечно или на два месеца. Процедурта се прави на цялото лице и отнема между 30 и 60 мин. Може да се прилага и на някои части от тялото, като например гърба за премахване на акне по него или пък ръцете и шията за изглажда на бръчки и редуциране на петна.

Повече за процедура Hydrafacial прочетете ТУК

Intraceuticals е любимата терапия на Мадона. Известната певица има собствен апарат, с който си прави процедурата преди всеки грим за сцената. Терапията представлява насищане на кожата в дълбочина с 95% чиста хиалуронова киселина и витаминен комплекс. Терапията се прилага на цялото лице, като резултатът е мигновен. Intraceuticals е много приятна, напълно безболезнена процедура, която ще отнеме само около 40 мин. от времето Ви. Веднага след нея можете да поставите грим и да върнете към обичайните си занимания. Няма никакво зачервяване или дискомфорт след процедурата.

Повече за Intraceuticals прочетете ТУК.

ПРОМОЦИЯТА ВАЖИ ДО 31 МАЙ 2020.