За нас

Авантюрин

Най-висок клас апаратура

В естетичен център Авантюрин работим с най-ново поколение модерна и авангардна апаратура – медицински сертифицирана и доказала ефикасността си в работата ни с наши клиенти.

Селекция от козметични терапии

Козметичните терапии, които предлагаме са селектирани сред най-наложените и търсени в сферата на козметиката и спа процедурите. Качеството и ефикаността им са доказани във времето.

Екип от сертифицирани професионалисти

Безупречен професионализъм и индивидуален подход , винаги съобразен и следващ препоръките на дерматолог. Екип от сертифицирани оператори за работа с професионалните апарати.

Еко и био процедури

Ние предлагаме само изпитани еко и био процедури с естествени съставки. Това ни отличава от останалите центрове в България. Атмосферата на естетичен център Авантюрин е уютна и отпускаща духа и тялото.

Нашият екип

Управител

Стела Колева

Създател и управител на Авантюрин Естетик

Сертифициран медицински козметик, спа-терапевт, неуморен експериментатор и изследовател на новостите в естетичната сфера и козметологията. Освен това диплоимиран психолог-консултант, специализирал в сферата на телесно-ориентираните терапии, който провежда релаксиращи масажи, освобождаващи натрупаните в тялото напрежения и блокажи. За себе си бих казала „щастлива съм, понеже в живота си съумях да съчетая в едно любовта и страстта“. Като моята любов е изследването на необятната човешка душевност. А страстта е всичко свързано със света на естетиката, спа-процедурите и козметологията.

Специалист апаратни процедури

Ирен Каракушева

Оператор апаратни процедури

Усмихната и позитивна, с усет към красивото. Навлизаща в сферата на естетичните процедури с голямо желание. Завършила e сертифицирано обучение за VENUS LEGACY - апарат с авангардна технология за извайване на тялото и подмладяване на лицето. Също така и обучение за терапия с апaрат HydraFacial - най-новият метод за неинвазивно почистване на кожата, както и обучения за лазерна епилация с Elysion Pro, криолиполиза с CoolTech.

Медицински козметик

Недка Бистрева

Оператор апаратни процедури

Тя е смел, сериозен и отговорен специалист, а в живота- авантюрист, който не се плаши от предизвикателствата.
Нейното мото е “ С любов към детайла” и именно тази емоция я ръководи в работата й с естетични процедури.
Непрекъснато се стреми да надгражда професионалните си знания и умения. Новата й страст е изкуството на микропигментацията, специално при възстановяване на скалпа.

Терапевт

Саид Сабриев

Специалист по мануални лечебни практики

Той е завършил Медицински колеж Варна - специалност “Рехабилитация”. Магистърската си степен е посветил на кинезитерапията в неврологията на НСА. Има дългогодишен опит като мануален терапевт и тренер на работа с апарата Матрикс. В работата си с клиентите държи на точната и прецизна диагностика, индивидуалния подход и най-вече позитивното отношение. Той работи с ентусиазъм и вдъхновява своите клиенти по пътя към постигането на техните цели. На неговата добра преценка и методи се доверяват много активни хора, като голяма част от тях и активно спортуващи.