За нас

Авантюрин

Най-висок клас апаратура

В естетичен център Авантюрин работим с най-ново поколение модерна и авангардна апаратура – медицински сертифицирана и доказала ефикасността си в работата ни с наши клиенти.

Селекция от козметични терапии

Козметичните терапии, които предлагаме са селектирани сред най-наложените и търсени в сферата на козметиката и спа процедурите. Качеството и ефикаността им са доказани във времето.

Екип от сертифицирани професионалисти

Безупречен професионализъм и индивидуален подход , винаги съобразен и следващ препоръките на дерматолог. Екип от сертифицирани оператори за работа с професионалните апарати.

Еко и био процедури

Ние предлагаме само изпитани еко и био процедури с естествени съставки. Това ни отличава от останалите центрове в България. Атмосферата на естетичен център Авантюрин е уютна и отпускаща духа и тялото.

Нашият екип

Управител

Стела Колева

Създател и управител на Авантюрин Естетик

Сертифициран медицински козметик, спа-терапевт, неуморен експериментатор и изследовател на новостите в естетичната сфера и козметологията. Освен това диплоимиран психолог-консултант, специализирал в сферата на телесно-ориентираните терапии, който провежда релаксиращи масажи, освобождаващи натрупаните в тялото напрежения и блокажи. За себе си бих казала „щастлива съм, понеже в живота си съумях да съчетая в едно любовта и страстта“. Като моята любов е изследването на необятната човешка душевност. А страстта е всичко свързано със света на естетиката, спа-процедурите и козметологията.

Професионален гримьор

Ирен Каракушева

Професионален гримьор

Усмихната и позитивна, с усет към красивото. Навлизаща в сферата на естетичните процедури с голямо желание. Завършила e сертифицирано обучение за VENUS LEGACY - апарат с авангардна технология за извайване на тялото и подмладяване на лицето. Също така и обучение за терапия с апaрат HydraFacial- най-новият метод за неинвазивно почистване на кожата.