За нас

Авантюрин

Най-висок клас апаратура

В естетичен център Авантюрин работим с най-ново поколение модерна и авангардна апаратура – медицински сертифицирана и доказала ефикасността си в работата ни с наши клиенти.

Селекция от козметични терапии

Козметичните терапии, които предлагаме са селектирани сред най-наложените и търсени в сферата на козметиката и спа процедурите. Качеството и ефикаността им са доказани във времето.

Екип от сертифицирани професионалисти

Безупречен професионализъм и индивидуален подход , винаги съобразен и следващ препоръките на дерматолог. Екип от сертифицирани оператори за работа с професионалните апарати.

Еко и био процедури

Ние предлагаме само изпитани еко и био процедури с естествени съставки. Това ни отличава от останалите центрове в България. Атмосферата на естетичен център Авантюрин е уютна и отпускаща духа и тялото.

Нашият екип

Стела Колева

Създател и управител на Авантюрин Естетик

Сертифициран медицински козметик, спа-терапевт, неуморен експериментатор и изследовател на новостите в естетичната сфера и козметологията. Освен това диплоимиран психолог-консултант, специализирал в сферата на телесно-ориентираните терапии, който провежда релаксиращи масажи, освобождаващи натрупаните в тялото напрежения и блокажи. За себе си бих казала „щастлива съм, понеже в живота си съумях да съчетая в едно любовта и страстта“. Като моята любов е изследването на необятната човешка душевност. А страстта е всичко свързано със света на естетиката, спа-процедурите и козметологията.

Недка Бистрева

Специалист апаратни процедури

Тя е смел, сериозен и отговорен специалист, а в живота- авантюрист, който не се плаши от предизвикателствата.
Нейното мото е “ С любов към детайла” и именно тази емоция я ръководи в работата й с естетични процедури.
Непрекъснато се стреми да надгражда професионалните си знания и умения. Новата й страст е изкуството на микропигментацията, специално при възстановяване на скалпа.

Йони Иванова

Медицински козметик

Тя е амбициозна, целеустремена и лъчезарна! Завършила Медицински колеж “Йорданка Филаретова”, град София - специалност “Медицинска козметика”. Прилагайки знанията и уменията, които притежава постига удивителни резултати в работата с естетични процедури.

Дерматолог

Д-р Невена Миронова

Д-р Невена Миронова извършва прегледи, консултации и диагностика на пациенти с кожни заболявания от различно естество, както и поставяне на дермални филъри, ботокс, мезотерапии и скинбустери.
Интересите й са насочени в сферата на клиничната и естетична дерматология, както и лазерните процедури.
Д-р Миронова ще Ви обърне достатъчно подробно внимание и ще предложи индивидуален подход за решение на Вашия проблем!