Консултация

Защо е важна предварителна консултация със специалист ?

Ние, в естетичен център Авантюрин вярваме, че предварителна консултация със специалист е от първостепенна важност за правилния избор на естетична процедура. От правилния избор на естетична процедура пък зависи и крайният резултат. Не всеки е подходящ за всяка процедура. Процедурите се подбират в зависимост от проблема.

Затова ние, в естетичен център Авантюрин, предлагаме безплатна предварителна консултация със специалист. С нея целим да Ви дадем възможност да направите информиран избор. Консултацията трае около 15-20 мин., като през това време ще Ви зададем някои важни въпроси, благодарение на които ще се ориентираме за Вашето здравословно състояние. Отговорите на тези въпроси ще ни дадат представа какъв е Вашият проблем, колко задълбочен е той, както и дали или на какви процедури сте се подлагали преди и с какъв резултат. След това ще преминем към диагностика чрез измерване, по време на която ще установим колко сериозен е проблемът. След това ще предложим процедура или комбинация от процедури, които смятаме за най-подходящи за Вас.

Естетичен център Авантюрин е верен на своята максима да предлагаме на нашите клиенти само изпитани, екологично чисти процедури, които стимулират естествени процеси в организма за подмладяване или отслабване.

Заповядайте на безплатна предварителната консултация със специалист при нас! Запишете си час!