Почистване на лице с Hydrafacial: Защо ?

Почистване на лице с Hydrafacial (Хидрафейшъл) е иновативна медицинска терапия създадена за нуждите на нежната кожа по лицето.

Какво представлява терапията с Hydrafacial?

Hydrafacial е подмладяваща терапия за кожата на лицето, която предоставя моментални резултати, които можете да видите и почувствате. Осигуява здраве на кожата в дългосрочен период и може да задоволи специфичните нужди на всеки тип кожа. Hydrafacial действа като премахва мъртвите кожни клетки и извлича замърсяванията. В същото време обогатява кожата с почистващи, хидратиращи и овлажняващи серуми. Hydrafacial не работи само на повърхността, а ив дълбочината на кожата. По този начин терапияата се превръща в превъзходна. Процедурата с апарата помага при: акне, розоцея, мазна Т-зона, петна и слънчеви изгаряния.

Терапията е носител на редица награди: четири поредни пъти печели приза на LNE and Spa за „Най-добър апарат за лице” и Най-добър антиоксидант”, наградена е на международния дерматологичен конгрес за „Нова неинванзивна процедура със забележителен, видим резултат”, получава и признание за „Иновативна технология за подмладяване на кожата”. Много световни звезди като Парис Хилтън, Фърги, Бионсе, Ева Мендес и още много други вече са се доверили на терапията и се радват на резултатите от нея!

С всяка терапия с Hydrafacial вие се възползвате от 5 стъпки.

5 стъпки при почистване на лице с Hydrafacial

ЕКСФОЛИАЦИЯ – Мъртвите клетки се почистват без абразивни частици и се показва новата, здрава кожа.
ХИМИЧЕН ПИЛИНГ – Мъртвите клетки се разграждат, за да навлязат активните серуми в дълбочина.
ЕКСТРАКЦИЯ – Извличане на комедони (черни точки), включително и подкожни.
РЕГЕНЕРАЦИЯ – Антистарееща процедура за изглаждане на бръчки. ХИДРАТАЦИЯ – Поддържане на постигнатия резултат с антиоксиданти и хиалуронова киселина.

Системата е подходяща за жени и мъже на всяка възраст. Терапиите се избират индивидуално, според типа кожа. Освен дълбоко почистващ и подмладяващ ефект, HydraFacial помага при: акне, розоцея, мазна Т-зона, петна и слънчеви изгаряния. Hydrafacial се справя отлично при борбата с черните точки и разширените пори.