Безиглена мезотерапия – безболезнена красота!

В съвременната козметология са известни два метода на мезотерапия – инжекционна и безиглена терапия. Ако по време на традиционната мезотерапия се инжектира коктейл от лекарства с помощта на спринцовка, то процедурата по безиглена мезотерапия включва използването на електрически импулси (ултразвук) без механично увреждане на кожата на лицето и тялото. Процедурата безиглена мезотерапия е подходяща за всички, които искат да изглеждат млади и да победят естествените процеси на стареене на кожата.

Резултати, които може да постигнете чрез безиглена мезотерапия

  • Изглаждане на фините бръчки.
  • Изравняване неравностите и премахнете старческите петна.
  • Премахване отпуснатостта, летаргията на кожата на лицето.
  • Подобряване цвета на кожата и повишаване нейния тонус.
  • Третиране на акне или себорея по лицето.
  • Премахване на стрии и целулит.

Коктейли за мезотерапия на лице

За безиглена мезотерапия се подбират специални продукти. Съставът на “коктейла” зависи от решавания проблем и се избира индивидуално за всеки клиент. Изсветляване на възрастови петна и премахване на бръчки, подобряване на тена и лечение на проблемна кожа, оформяне на тялото и корекция на стрии – всеки от тези проблеми изисква специален подход.

Повечето коктейли съдържат витамини, антиоксиданти, колаген, еластин и, разбира се, хиалуронова киселина, вещество, което може да поддържа водния баланс в кожата. С помощта на специален апарат активните вещества проникват дълбоко в кожата.

Естетичен център „Авантюрин“ успешно използва най-добрата апаратура в процедурата безиглена мезотерапия. Използването на ултразвуков апарат помага за подмладяване на кожата и предотвратяване на стареенето под въздействието на ултразвукови вълни. Софтуерът на апарата ни позволява да извършвате голям брой естетични процедури в съответствие с типа кожа.

Предимства на процедурата

В света на съвременната козметология безиглената мезотерапия се счита за един от най-ефективните, комфортни и безопасни методи за подобряване вида на кожата. И то абсолютно заслужено! Тази техника не само ви позволява да върнете кожата към здрав, красив, сияен вид, но и да го направите абсолютно безболезнено!

Безспорното предимство на тази процедура е, че за разлика от повечето съвременни процедури против стареене, тя не изисква период на възстановяване. Процедурата отнема само около час, а резултатът няма да ви накара да чакате дълго: сияйна, хидратирана и красива кожа.

За да се възползвате от всички предимства на процедурата безиглена мезотерапия, свържете се с естетичен център „Авантюрин“ и запишете час!