Химичен пилинг – Естетичен център „Авантюрин“

Медицинският химичен пилинг е отдавна познат и доверен метод за драматично подобряване на здравето и вида на кожата. Извършвана от професионален естетик, процедурата адресира различни кожни проблеми, включително обезцветяване, признаци на стареене, акне и повърхностни белези. Процедурата се разработва индивидуално в зависимост от нуждите на кожата на пациента и може да се проведе в една или няколко пилинг сесии. Медицинският химичен пилинг е с нисък риск и има много доказани ползи.

Химичен пилинг за борба с хиперпигментацията

Медицинският химичен пилинг е чудодейно средство за подобряване на хиперпигментирана кожа. Хиперпигментацията може да означава червени петна, които няма да изчезнат. Може също да се появи като тъмни или кафяви възрастови петна, слънчеви петна или изсветлена пигментация. Друга форма на обезцветяване са тъмните кръгове под очите. Химическият пилинг с медицински клас може да коригира всички тези проблеми с тена на кожата и да ви остави по-ярък и равномерен тен. Те могат дори да надхвърлят лицето и да лекуват проблеми с пигментацията на кожата на гърдите, ръцете и краката.

Намаляване на фините бръчки

След химичен пилинг, горният слой на кожата, който е бил мъртъв и матов, се отстранява, за да се разкрие по-свеж, по-малко увреден слой от клетки. Този нов слой кожа няма да има същата дълбочина на бръчките като предишните видими клетки. Химическият пилинг от медицински клас също насърчава производството на колаген в тези нови слоеве на кожата. Това не само освежава кожата, но и спомага за по-гладък, по-младежки блясък.

Подобряване на акнето

Едно от страхотните неща на медицинския химичен пилинг е, че той е персонализиран от медицински естетик въз основа на нуждите на Вашата кожа. Химичният пилинг може да е специално предназначен за лечение на тези досадни подутини от акне и за насърчаване на нов слой възстановяване на кожата.

Направете домашните грижи по-ефективни

След медицински химичен пилинг ще имате не само по-гладка кожа, но и свеж, гладък слой от непокътнати кожни клетки. Тези нови клетки ще абсорбират по-добре продуктите, които използвате ежедневно, включително почистващи препарати, овлажнители, ретинол и серуми. По-гладка текстура на кожата също ще позволи по-равномерно нанасяне на грима и основата!

Свържете се с нас и запишете час за Вашата процедура!