Кислородна мезотерапия

През последните години проблемът за здравия външен вид вълнува мнозина. Умората, промените, свързани с възрастта, липсата на подходяща почивка и хранене – влияят на лицето ни по не най-добрия начин. За щастие сега има много козметични технологии, с които можете да върнете свежестта, елегантността, здравия и добре поддържан вид на лицето. Именно този ефект има уникалната процедура кислородна мезотерапия. Основният принцип на кислородната мезотерапия е да насища кожата с кислород, всички полезни микроелементи, с помощта оборудване. С него може да се въвеждат подсилени препарати на дълбочина 2 мм в кожата.

Какво представлява процедурата кислородна мезотерапия?

Тази козметична процедура има много предимства, основните, които са: широк спектър на действие, безболезненост и липса на странични ефекти. Специално устройство доставя поток от най-чист кислород с други микроелементи под налягане към кожата на лицето. Благодарение на налягането молекулите на кислорода проникват дълбоко в кожата и дермата и доставят там витамини и минерали. Известно е, че кислородът е най-важният елемент, който регенерира кожните клетки, осигурява тъканното дишане, кръвообращението и има противовъзпалителен ефект. Ето защо процедурата кислородна мезотерапия стана толкова популярна в козметологията. Действието на най-чистия кислород в комбинация със серуми с ниско молекулно тегло предоставя големи възможности в областта на козметологията. Преди започване на процедурата нашите специалисти вземат предвид типа кожа, проблемните зони, въз основа на които се избира списък с минерали и витамини.

Предимства на кислородната мезотерапия

Процедурата кислородна мезотерапия има редица безспорни предимства, които убеждават хиляди жени да се подложат на нея и да освежат, подмладят и подобрят външния си вид.

  • Мигновен ефект. След първата процедура лицето ви е забележимо променено. Затова кислородната мезотерапия е включена в списъка на експресните техники.
  • Безболезненост. Кислородната мезотерапия не носи и капка болка и дискомфорт, поради което е отлична дори за чувствителна кожа. В края на процедурата няма да видите зачервяване или подуване на лицето си.
  • Безопасност. Кислородната мезотерапия е толкова безопасна, че се препоръчва дори по време на бременност и кърмене. Не можете дори да се притеснявате, процедурата няма да навреди на здравето.
  • Устойчив и изразен ефект. Благодарение на насищането на кожата с чист кислород и други активни вещества, които подбирам съобразно характеристиките на вашата кожа, резултатът след мезотерапия е траен и изразен.
  • Няма нужда от рехабилитация. Няма нужда от възстановяване след мезотерапия. Ако имате натоварен график или активен начин на живот, то процедурата е особено подходяща за вас.

Ефект от процедурата върху жени на различна възраст

В зависимост от възрастта, насищането с кислород може да има различен ефект.

За възрастова категория до 30 години мезотерапията извършва висококачествено почистване на лицето, насищайки го с витамини и кислород, предотвратява бръчките и ранното стареене на кожата, премахва първите бръчки в областта на очите, устните, челото, тонизира лицевите мускули.

Ако сте на възраст между 30-35 години, тогава с помощта на кислородната мезотерапия можете също да почистите кожата, да намалите дълбочината на бръчките, да активирате производството на такива основни вещества в организма като хиалуронова киселина, колаген и еластин. Освен това е възможно да се извърши мускулна релаксация, да се подобри еластичността на кожата, да се насити с влага, полезни микроелементи и да се изравни цвета на кожата.

За възрастовата категория 40-60 години са необходими качествено почистване на кожата, намаляване на дълбочината на бръчките, мускулна релаксация, повишено производство на регенеративни вещества, премахване на хиперпигментация, розацея, насищане с влага, кислород, витамини и укрепване на контура на лицето.

За да запишете час за кислородна мезотерапия и да се насладите на незабавния и ефект върху Вашата кожа, свържете се с нас!