Мезотерапия София – подобрете кожата на лицето

Мезотерапия София отдавна придоби популярност сред дамите, които искат да подобрят красотата и здравето на своята кожа. Те знаят, че благодарение на тази процедура могат да се насладят на гладка, здрава, сияйна и кадифена кожа.

Какво представлява процедурата мезотерапия?

Мезотерапията е техника за въвеждане на различни “коктейли” (комбинации от определени биологични вещества) под кожата. Защо е по-добре мезотерапията да се прави от козметолог, отколкото да се използват само продукти за домашна грижа? Факт е, че различни кремове, мехлеми, серуми и др., които са предназначени за домашна грижа, са предназначени да поддържат състоянието на кожата. Всички козметични продукти за домашна грижа засягат само повърхностните слоеве на кожата. А мезотерапията се основава на въвеждането на продукти в средните слоеве (под кожата), което им помага „отвътре“ да повлияят на проблема.

Какви са предимствата на мезотерапия София?

Неслучайно процедурата мезотерапия придоби такава популярност през последните няколко години. Мезотерапия София има някои предимства в сравнение с някои други методи за подобряване състоянието на Вашата кожа:

  • безопасност (продуктите, прилагани върху кожата на нашите клиенти, са сертифицирани);
  • ефективност (правилно избрания продукт ще даде изразен ефект, който след завършване на курса може да продължи повече от година);
  • безболезненост (някои видове процедури, например неинжекционна, са абсолютно безболезнени);
  • няма възрастови ограничения (поради разнообразието от прилагани продукти, мезотерапията ще помогне за подобряване на състоянието на кожата на хора от всяка възраст).

Мезотерапия за лице

Най-често тази техника се използва в грижата за лицето. В крайна сметка добре поддържаната кожа на лицето, която изглежда гладка, здрава и блестяща, винаги изглежда привлекателна. За съжаление, човек на различни етапи от живота си има свои проблеми:

  • в юношеска възраст повечето хора се опитват да се отърват от акнето;
  • на 20-30 години, белези и пост-акне, тъмни кръгове под очите, розацея, прекомерна сухота на кожата могат да ви притесняват;
  • след 30 години обикновено започват да се появяват промени, свързани с възрастта, например загуба на еластичност и появата на първите бръчки.

Когато дойдете на среща в естетичен център „Авантюрин“, трябва да разкажете за всички проблеми с кожата на лицето, които ви притесняват. В този случай нашият специалист ще може да избере подходящ коктейл за вас, който може да реши всичките ви кожни проблеми.

Мезотерапия в зоната около очите

Не е тайна, че кожата в зоната около очите е чувствителна и нежна. Тази част от лицето се нуждае от специална внимателна грижа, която ще даде силен ефект. Мезотерапията е един от популярните методи за нежна грижа за кожата около очите. Тя ви позволява нежно и без усложнения да повишите тонуса на кожата и да активирате процесите на обновяване на клетките. В допълнение, различни клинични проучвания доказват високата ефективност на мезотерапията в борбата с възрастовите промени в кожата около очите.

Ако се интересувате от процедурата мезотерапия София, предлагана от естетичен център „Авантюрин“ и работата с един от най-добрите професионалисти в столицата, свържете се с нас!