Микропигментация на скалп за жени

Микропигментация на скалп за жени е една не толкова популярна, но изключително полезна процедура за всички жени, които страдат от оплешивяване или оредяване на косата. Колко от Вас изпитват ниско самочувствие и дискомфорт, поради горепосочените проблеми със скалпа? Колко от Вас имат проблеми с любовния живот или изобщо нямат такъв поради ниско самочувствие? Кога за последно ходихте на романтична среща? Може би е време да промените това и да запишете час за консултация с нашия специалист апаратни процедури Недка Бистрева! Тя ще Ви помогне да преодолеете този проблем и да поставите началото на нов етап от живота си!

Микропигментация на скалп за жени – причини за косопада

Мнозина вярват, че микропигментацията на скалп е процедура, само за мъже, но всъщност много от нашите клиенти да са жени, които имат проблеми с косопада. Това може да се дължи на цялостно изтъняване или алопеция, менопауза, генетика или други състояния, които обикновено следват физическа или емоционална травма, като раждане. Някои видове хормонален дисбаланс или дефицит могат драстично да повлияят на повторното израстване на косата при жените. Разбираме и сме съпричастни с емоционалната болка, която това може да причини на жените, тъй като те не могат просто да си обръснат главите. За щастие, нашата уникална процедура микропигментация на скалп за жени трайно ще потъмни скалпа ви, така че не е нужно да се притеснявате винаги да криете изтънелите зони или многократно да прилагате разхвърляни кичури за коса и грим за коса, за да скриете изтънелите зони.

Защо микропигментация на скалп е правилният избор?

Не можем да си представим по-добър вариант за жени с рядка коса. Процедурата е бърза и лесна: без операция, без белези. Ние засенчваме областите на скалпа с липсваща коса, което създава илюзията за по-пълна коса с по-тъмен скалп. Ние намираме идеалния цвят, който да съответства на тена на кожата ви в комбинация с цвета на косата ви, за да създадете усещането за естествена плътна коса.

Микропигментацията на скалп за жени е идеалната опция за жени с изтъняла коса. Прилагали сме процедурата при десетки жени, които могат да свидетелстват за лекотата и качеството на резултатите. Ако искате да направите нещо срещу загубата на коса, микропигментация на скалп за жени е отговорът. Свържете се с нас и запишете час за Вашата първа процедура по микропигментация!