Микропигментация на вежди София

Микропигментация на вежди София е една от най-актуалните козметични процедури, които съществено могат да се отразят на външния ви вид и доброто самочувствие! Разбира се, в София има десетки козметични центрове, в които може да се подложите на този вид процедура, и затова може би се колебаете къде да отидете. Без колебание можем да заявим, че естетичен център „Авантюрин“ работи с един от най-добрите професионалисти в тази област, не само в София, но и в цялата страна! Доверете ни се!

Какво представлява процедурата микропигментация на вежди София?

Микропигментация на вежди София е процедура, подобна на татуирането, разликата е в не толкова дълбокото въвеждане на оцветяващия пигмент. С помощта на специален инструмент всеки косъм се рисува на ръка, така че резултатът изглежда естествен. Можете да видите, че веждите са „нарисувани“ само от близко разстояние, като се вгледате много внимателно.

Второто име на този тип перманентен грим е микроблейдинг. Основните предимства на микропигментацията: багрилото се въвежда на дълбочина не повече от 0,8 mm; бързо заздравяване; естествено изглеждащи вежди.

„Моделът“ на веждите не остава завинаги, той трае от шест месеца до две години (периодът зависи от качеството на работата на специалиста, последващите грижи, възрастта на жената и нейния тип кожа). Това е основното предимство пред татуирането, тъй като можете периодично да актуализирате формата на веждите си в съответствие с модните тенденции. Освен това, ако се уморите от пигментация, не е необходимо да прибягвате до лазерно отстраняване на оцветителя, а просто изчакайте, докато пигментът изчезне сам.

Как да се подготвим за процедурата?

Подготовката за пигментиране на веждите започва 2 седмици преди процедурата. Всички манипулации с вежди, включително скубане, са забранени, специалистът ще коригира самостоятелно формата. Също така е необходимо да се сведе до минимум излагането на активно слънце и да се избягват посещенията на солариума. 1,5-2 седмици преди сесията е необходимо да спрете приема на антибиотици и хормонални лекарства (в този случай е необходима предварителна консултация с лекуващия лекар относно възможността за спиране на лекарствата и възможността за провеждане на процедурата). 3-4 дни преди микропигментацията е препоръчително да избягвате алкохол и продукти, съдържащи кофеин.

Ако искате да направите значителна промяна във външния си вид, и да се насладите на уникалните резултати, свържете се с естетичен център „Авантюрин“ и запишете час за Вашата процедура микропигментация на вежди София.