Почистваща терапия Hydrafacial

Почистваща терапия HydraFacial е комплекс от процедури в една сесия: почистване, лифтинг, подмладяване, лечение, овлажняване и обновяване на кожата, като резултатите се забелязват веднага след процедурата. Нека разберем характеристиките на процедурата.

Почистваща терапия HydraFacial се появи в естетичните центрове сравнително наскоро, но вече придоби голяма популярност. Благоприятният й ефект върху кожата, който се проявява от първия сеанс, беше високо оценен както от жените, така и от мъжете.

Какво ефекти се постигат с почистваща терапия Hydrafacial?

  • Нежно отстранява кератинизираните горни слоеве на епидермиса с абразивна дюза;
  • С помощта на вакуум издърпва замърсяванията от порите;
  • Масажира кожата;
  • Овлажнява кожата;
  • Насища кожата с хранителни вещества.

В резултат на почистването се възстановява стегнатостта и еластичността на кожата, подобрява се кръвообращението в нея и се появява здрав блясък на бузите. Порите са стеснени, лицето придобива свеж, младежки, цъфтящ вид.

За разлика от киселинните пилинги, HydraFacial е подходящ за всички възрасти и всеки тип кожа. Не е придружен от болезнени усещания и не включва рехабилитационен период. Освен това ефектът се проявява след първата сесия.

Всичко това допринесе за бързото разпространение на технологията HydraFacial в целия свят.

Как протича процедурата Hydrafacial?

Сесията е с продължителност 30-60 минути. Разделен е на 3 основни етапа:

Подготовка. Лицето се освобождава от козметика и се обезмаслява.

HydraFacial сесия. Специалистът от естетичен център „Авантюрин“ се редува да монтира на уреда спираловидни дюзи HydroPeel с различно функционално предназначение и да третира кожата на лицето с тях.

Нанасяне на слънцезащитен крем. Това трябва да стане в рамките на 14 дни след процедурата, тъй като почистването прави кожата особено уязвима към ултравиолетовото лъчение.

Всички приставки са за еднократна употреба, което напълно елиминира възможността от инфекция.

Благодарение на специалния ефект на приставките, компонентите проникват дълбоко в епидермиса, което е недостижимо у дома. Функционалността на апарата за вакуумен хидропилинг позволява на специалиста да променя обема на подавания серум и налягането, така че кожата да получава активни вещества в оптимално количество. Техниката включва алтернативно използване на няколко хранителни смеси.

Процедурата може да включва химически пилинг. Но той е повърхностен, така че дори и с него HydraFacial може да се прави по всяко време на годината.

Ако искате да запишете час за почистваща терапия Hydrafacial, свържете се с нашия екип чрез контакт формата в сайта! Очакваме Ви!