Антицелулитни процедури

Запиши час онлайн

Скулптуриращи процедури

Ние в естетичен център “Авантюрин” предлагаме комбинация от 3 отслабващи и антицелулитни процедури.

Едната е процедурата с радиочестотния апарат Venus Legacy, която намалява видимо обема и обиколката на третираните зони. Другата терапия се извършва ръчно с козметични продукти за редуциране на целулита с ефект “ултразвук”. Третата процедура е интензивна антицелулитна и отслабваща терапия за седалище и бедра с водещата френска козметика Phytomer.  В комбинация трите антицелулитни процедури дават уникални резултати.

Процедурата с апарата Venus Legacy не просто извежда водата от мастните клетки, а разрушава тяхната мембрана, така че те да изчезнат.

Venus Legacy е първият апарат, който съчетава мултиполярна радиочестота, пулсиращо електромагнитно поле и VaryPulse™

Благодарение на тази уникална синергия от технологии може безболезнено да изваете строен силует и да имате тялото, което винаги сте искали! Отслабващата терапия на Venus Legacy намалява видимо обема и обиколката на третираните зони. Терапия с Venus Legacy повишава производството на колаген в тялото и подобрява кръвообращението. Така, освен че отслабвате, подмладявате и стягате кожата си. С Venus Legacy може да преборите излишните килограми и следите на времето!

Антицелулитната процедура на Phytomer

Побеждава целулита и излишните мазнини за рекордно кратко време. Ще изпитате приятното и релаксиращо действие на патентованата глина Phytomer и само след 5 терапии ще се уверите в загубата на поне 3 см. от обиколката си и един размер дрехи. Терапията Sculpt Zone освежава и подхранва кожата и активира извеждането на разбитите мастни клетки и излишната вода. Ще усетите скулптурирането на тялото и ще се потопите напълно в отпускащото и успокояващо преживяване на Phytomer.

Антицелулитна терапия с ефект "ултразвук"

Шокова ремоделираща терапия с козметични продукти на Ericson Laboratoire с ефекта на ултразвук, която се бори с мастните натрупвания в дълбочина и изглажда целулита. Терапията активира ензимните системи (протеази), които освобождават хипертрофиралите адипоците, „оформящи портокаловата кожа“ и те се прегрупират триизмерно благодарение на фито-компелксите Phytosonic и Legactif. На практика целулитните топчета изчезват и не деформират околната тъкан. Целта на Cellulit’Vib е да освободи мастните клетки, да изгори освободените мастни киселини и да дренира отпадните продукти. Антицелулитните продукти са със загряващ, а дрениращите с охлаждащ ефект. В резултат сантиметрите намаляват, а “портокаловата” кожа се изглажда. Терапията се прилага локално (крака, задни части и корем, ръце, ако има нужда). В комбинация с отслабващата процедура с апарата Venus Legacy резултатите са ненадминати.

Запиши час

Често задавани въпроси

Кои зони могат да се третират?

  • Ръцe
  • Гръб
  • Корем
  • Паласки
  • Седалище
  • Бедра
  • Бричове
  • Коляно
  • Прасец

Колко процедури са необходими, за да видя желаните резултати?

Повечето клиенти на Venus Legacy виждат значителна разлика след третата сесия. Необходимият брой на процедурите се уточнява индивидуално за Вас с терапевт на “Авантюрин”, като в общия случаи се достига до 8-10 процедури. Препоръчваната честота за третиране с Venus Legacy е веднъж седмично. Ефектът от процедурите може да продължи над 18 месеца! При козметичната антицелулитна терапия на Ericson Laboratoire са необходими 6-8 процедури, два пъти седмично. При терапията с Phytomer са необходими 5 сеанса.

Какво е усещането по време на процедурата?

Усещането е леко затопляне на третираната зона, както и леко засмукване от вакуума в апликатора на апарата Venus Legacy. Процедурата е приятна и напълно безболезнена. След нея зоната е зачервена за около 30-40 мин. Червенината обаче изчезва напълно. При козметичната антицелулитна терапия на Ericson Laboratoire усещането също е леко затопляне. Терапията е напълно безболезнена и дори много приятна.

Има ли противопоказания?

Противопоказанията и при трите процедури са стандартни. Не се препоръчват за бременни и кърмещи жени, както и за хора с дерматологични заболявания в третираната зона. Процедурата с Venus Legacy не е подходяща при наличието на метални импланти в третираната зона, както и при онкологични заболявания.

Как да разбера коя процедура е подходяща за мен?

Заповядайте при нас на безплатна консултация. Ние ще направим диагностика и ще Ви посъветваме коя процедура е най-подходяща за Вас. Също така ще Ви дадем предписание колко на брой процедури ще са необходими, за да постигнем заедно желания резултат. Ще Ви посъветваме какъв режим на хранене и движение да спазвате, за да можем заедно да постигнем желаната от Вас фигура за възможно най-кратък срок и да я запазим задълго.